TRBOVELJSKI KARATEISTI NAJUSPEŠNEJŠI NA 2. POKALNI TEKMI KARATE ZVEZE SLOVENIJE

NextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnail
KENAN ISAKOVIČ JE OSVOJIL ZLATO MEDALJO V ŠPORTNIH BORBAH NA POKALNI TEKMI KZS
KENAN ISAKOVIČ JE OSVOJIL ZLATO MEDALJO V ŠPORTNIH BORBAH NA POKALNI TEKMI KZS
DOMEN MAJDIČ JE OSVOJIL ZLATO MEDALJO V ŠPORTNIH BORBAH NA POKALNI TEKMI KZS
DOMEN MAJDIČ JE OSVOJIL ZLATO MEDALJO V ŠPORTNIH BORBAH NA POKALNI TEKMI KZS
MARKO MARKULJEVIČ JE OSVOJIL ZLATO MEDALJO V ŠPORTNIH BORBAH NA POKALNI TEKMI KZS
MARKO MARKULJEVIČ JE OSVOJIL ZLATO MEDALJO V ŠPORTNIH BORBAH NA POKALNI TEKMI KZS
STEFAN JOKSIMOVIČ JE OSVOJIL ZLATE MEDALJE V KATAH POSAMEZNO, EKIPNO IN ŠPORTNIH BORBAH NA POKALNI TEKMI KZS
STEFAN JOKSIMOVIČ JE OSVOJIL ZLATE MEDALJE V KATAH POSAMEZNO, EKIPNO IN ŠPORTNIH BORBAH NA POKALNI TEKMI KZS
TADEJ KOLANDER JE OSVOJIL ZLATO IN LUKA GRIVEC SREBRNO MEDALJO V ŠPORTNIH BORBAH NA POKALNI TEKMI KZS
TADEJ KOLANDER JE OSVOJIL ZLATO IN LUKA GRIVEC SREBRNO MEDALJO V ŠPORTNIH BORBAH NA POKALNI TEKMI KZS

V soboto, 12. septembra, je v Luciji potekala 2. Pokalna tekma v organizaciji Karate zveze Slovenije za leto 2015. Nastopilo je 318 tekmovalk in tekmovalcev iz 42 slovenskih klubov. Za Karate klub Trbovlje so nastopili: Tilen Grivec, Eva Kolander, Klara Lesar, Simona Češarek, Laura Božjak, Kenan Isakovič, Denis Šehič, Marko Markuljevič, Uroš Markuljevič, Daniel Iuliano, Blaž Cestnik, Patrik Kušter, Luka Grivec, Ervin Salkič, Domen Zidar, Tadej Kolander, Domen Majdič, Luka Ferlin, Ajdin Mujkanovič, Živojin Babič, Erik Remetič, in Stefan Joksimovič. Tekmovalce so vodili trenerji Miha Kovačič, Edin Salkič in Bogdan Simerl.

V dopoldanskem delu so na borišča stopili tekmovalci letnik 2002 in mlajši, ki so našemu klubu priborili sedem medalj. V katah pri dečkih sta drugo in tretje mesto osvojila Marko Markuljevič in Denis Šehič. Med malčki je nehvaležno peto mesto dosegel Tilen Grivec. V katah ekipno je ekipa deklic v sestavi Eva Kolander, Klara Lesar in Simona Češarek osvojila tretje mesto, na najvišjo stopničko pa so stopili dečki v sestavi Denis Šehič ter Marko in Uroš Markuljevič. Tokrat smo v mlajših kategorijah nastopili tudi v športnih borbah, kjer sta Kenan Isakovič do 35 kilogramov in Marko Markuljevič do 40 kilogramov osvojila prvi mesti. Uroš Markuljevič je v isti starostni kategoriji nad 45 kilogramov dosegel tretje mesto. V kategoriji do 35 kilogramov je peto mesto zasedel Denis Šehič.

V popoldanskem delu so nastopili tekmovalci letnikov 2001 do 1998. Izkušenejši tekmovalci so klubu priborili kar dvanajst medalj. V katah posamezno med mladinci je Stefan Joksimovič osvojil prvo mesto. Tik pod odrom za zmagovalce je med kadeti končal Patrik Kušter. V katah ekipno med kadeti je ekipa Trbovlje 1 v sestavi Domen Zidar, Ervin Salkič in Luka Grivec osvojila drugo mesto, medtem ko je ekipa Trbovlje 2 v sestavi Blaž Cestnik, Daniel Iuliano in Patrik Kušter osvojila tretje mesto. Ekipa mladincev v sestavi Luka Ferlin, Stefan Joksimovič in Tadej Kolander je osvojila prvo mesto. V borbah so prva mesta osvojili Tadej Kolander med kadeti nad 70 kilogramov, Domen Majdič med mladinci do 55 kilogramov ter Stefan Joksimovič med mladinci do 76 kilogramov. Na drugo mesto so se uvrstili Domen Zidar med kadeti do 52 kilogramov, Luka Grivec med kadeti nad 70 kilogramov, Luka Ferlin med mladinci do 68 kilogramov ter Živojin Babič med mladinci do 76 kilogramov. Tretje mesto je v kategoriji mladincev do 61 kilogramov osvojil Erik Remetič. Na članski ligi je v katah nastopila Patricija Bukovinski, ki je ob zelo težkem žrebu zabeležila dva poraza.

Trenerji so bili z nastopi zelo zadovoljni, saj je bil Karate klub Trbovlje na drugi pokalni tekmi Karate zveze Slovenije najuspešnejši klub z 19 osvojenimi medaljami, od tega kar 8 zlatimi. S treningi so pričeli že v začetku avgusta, kar se je obrestovalo in prineslo odlične rezultate. Kljub temu Trboveljčani ne bodo zaspali na zadnjih uspehih in bodo svoje sile usmerili v nadaljnje uspešne nastope vse do konca tekočega leta, ko jih čaka še kar nekaj pomembnih tekem.

REZULTATI:

KATE POSAMEZNO:
Dečki:
2. mesto: Marko MARKULJEVIČ
3. mesto: Denis ŠEHIČ
Mladinci:
1. mesto: Stefan JOKSIMOVIČ

KATE EKIPNO:
Deklice:
3. mesto: Eva KOLANDER, Klara LESAR in Simona ČEŠAREK
Dečki:
1. mesto: Denis ŠEHIČ, Marko in Uroš MARKULJEVIČ
Kadeti:
2. mesto: Domen ZIDAR, Ervin SALKIČ in Luka GRIVEC
3. mesto: Blaž CESTNIK, Daniel IULIANO in Patrik KUŠTER
Mladinci:
1. mesto: Luka FERLIN, Tadej KOLANDER in Stefan JOKSIMOVIČ

ŠPORTNE BORBE:
Dečki do 35kg:
1. mesto: Kenan ISAKOVIČ
Dečki do 40kg
1. mesto: Marko MARKULJEVIČ
Dečki nad 45kg:
3. mesto: Uroš MARKULJEVIČ
Kadeti do 52 kg:
2. mesto: Domen ZIDAR
Kadeti nad 70 kg:
1. mesto: Tadej KOLANDER
2. mesto: Luka GRIVEC
Mladinci do 55 kg:
1. mesto: Domen MAJDIČ
Mladinci do 61 kg:
3. mesto:Erik REMETIČ
Mladinci do 68 kg:
2. mesto: Luka FERLIN
Mladinci do 76 kg:
1. mesto: Stefan JOKSIMOVIČ
2. mesto: Živojin BABIČ

Dodaj odgovor